Баретите влизат в предприятията с трудови договори


На вниманието на всички завършилите военно училище една обява за работа: Отговорник трудова дисциплина. Това не е майтап, а компания с международен опит се нуждае от качествен човек за тази позиция.
Изисквания към кандидатите:
 • средно или висше образование - за предпочитане военно училище
 • опит - минимум 5 години - не се уточнява какъв точно опит
 • самодисциплиниран и отговорен човек, който умее да създава ред и дисциплина 
Компанията предлага:
 • дългосрочна и стабилна работа в международна компания
 • отлично заплащане с пълни осигуровки
 • финансова сигурност за вашето семейство
Компанията вероятно има нужда от такъв човек, но се смях, защото не само човек с военно училище може да им свърши работа, но и учител по физкултура - вишист със свирка. Освен това какъв точно 5 годишен опит им е необходим - на старшина, на взводен командир или като на една леля от предишните ми работи, дето се скъсваше са крещи по плаца и всички други лели трепереха при нейното появяване, още повече, че се води шеф. Не че това водеше до ред и дисциплина, но подчинените бяха в постоянен стрес. Какви ли са задълженията на "Отговорник трудова дисциплина" ?

Коментари

 1. Трудова характеристика: 9,00ч посрещане на служителите, по възможност с бухалка, бокс или друг по-тежък и евтин предмет; 10.00, 10.30, 11.00, 11.30ч - проверка на работните места - шум/тишина, правилно разходване на фирмен ресурс,ликвидиране на излишното разсейване на персонала; 12.00 - 13.00 ч - обедна почивка, изпращане на персонала под строй до близкото барче, свободен час; след 13,00 ч - проверка на всеки половин час по гореописаната схема, до приключване на поставените задачи; край на работния ден - когато, тогава - важното е цялата работа да е свършена.

  И те така :)

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации