500 лева и лична среща с Бойко Борисов, ако сте най-гореща фенка

 Да се смее ли човек, да плаче ли?

Конкурс за най-запалената и гореща фенка на премиера Бойко Борисов ще се проведе на 12 май в столичния фолк пианобар „Кепитъл”.Във фейсбук стартира големият кастинг за кандидат-почитателки на премиера, като организаторите уточняват, че няма никакви ограничения за възраст, височина и килограми. Единствените условия са претендентките да подготвят танц, песен, стихче или каквото решат, за да зарадват Борисов. В последния кръг от конкурса строгото жури ще препитва девойките, почитателки на лидера на ГЕРБ, за факти от личния и политическия му живот.
Първата по рода си у нас официална „най-гореща” почитателка на Бойко Борисов ще получи награда в размер на 500 лв. и лична среща с премиера.

Източник: Novinar.net 500 лева за най-горещата фенка на Бойко Борисов

Още по темата: бТВ - Шоуто на Слави

Коментари

  1. Тъй като ми липсва вдъхновение по изброените за участие в конкурса категории, смятам да зарадвам ББ с гол пъп и сутиен, както ни подсказват в плаката :)Вес пак награда гоним. И не парите са важни, а срещата... как бих могла да живея изобщо без да усетя дъха, обаянието, очарованието и харизмата на този човек :)

    А сега сериозно - ако аз бях Министър-председател на тази държава, щях публично да отменя подобна изява и да се извиня на избирателите си. Доста пошло и евтино. Би било смешно, ако не беше толкова тъжно ...казано от устата на един НЕизбирател на гореупоменатата личност...

    ОтговорИзтриване
  2. Да, така си мисля и аз. А идват избори за президент....

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации