За Лори и Васко Василев

Учебник по музика за 4-ти клас
Ако нямате в къщи ученик в 4-ти клас, няма как да знаете, че в учебниците по музика има урок за Васко Василев, което е много похвално. Днес Лори каза, че за следващия урок по музика, трябва да правят доклад за концертмайстора. Докладите са много на мода в училище. Всякаква допълнителна информация по зададената тема, която е структурирана и представена на разбираем език от децата, се цени от учителите. Лори ме пипита дали Васко Василев е умрял отдавна и дали го има в Google. Беше го виждала по телевизията и на обложка на диск у нас, но не знаеше, че е жив, млад и известен. След като говорихме за него, тя реши, че е добре да му зададе няколко "лични" въпроси. Написах му писмо от нейно име и привечер Лори получи лично писмо от него с подробни отговори на въпроси. Сами можете да се досетите каква еуфория настъпи в къщи и каква радост. Благодаря на PR-а на Васко Василев, Петя Иванова за времето, което е отделила, за да отговори на дъщеря ми. Истината е, че така се печелят децата за класическата музика и въпреки, че у нас се слуша и такава музика, от тук насетне няма как да изпуснем изява на Васко Василев в България. Пожелаваме му успех и му благодарим за писмото.

Коментари

  1. Е приятелко, нали е по добре да се обичаме!!!!!! Поздравления!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Пожелавам на Лори да се запознае лично с Васко Василев и да продължава да е все така любознателна!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Браво на любознателната и смела Лори!!! Браво и на всеотдайната мама, че дава всичко от себе си да покаже стойностните неща от живота на малката си дъщеричка. А и....уважава и изпълнява дадените допълнителни работи от учителите. Много се радвам на такива ученици и родители...работя и пея с тях :))))Целувки и на двете

    ОтговорИзтриване
  4. Леле дъщеря ми е на 11 и слуша само Васко Василев. Ако чуе друга музика или увеличава звука или се затваря . Сяда на леглото слуша и си гледа плаката на Васко Василев потънала в мечти.

    ОтговорИзтриване
  5. Браво на Вас и дъщеря Ви. Със сигурност мечтите и са красиви. Може само да се радвате, че на плаката е Васко Василев, а не друг Васко..:))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дъщеря ми наистина е голям негов фен. Купих й книгата му (Васко@40) и я научи наизуст. Вече го следим непрестанно от 1 година и не пропускаме негов концерт.

      Изтриване
  6. Всичко,което е тук като коментар е прекрасно,Васко Василев е май единствения българин,когото всички българи харесват..и с право...Да ни е жив здрав много обичан...отличния пример за положителния човек в наше време..

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации