Любовта си има официален ден

Днес е официалния празник на Любовта - Свети Валентин. Дали го празнувате или не, можете да се възползвате от търговските предложения по повод любовния ден - плюшени играчки, вечеря за двама, епилация на половин цена, преглед в "Александровска"... Това си мисля, че е по-скоро "търговския" ден на Любовта. Днес всичко се търгува на половин цена или двойна, зависи от посланието.
Празникът се празнува с пълна жар и емоция от младите и необвързаните, а на семейните задавам въпроса: Колко често казвате "обичам те"?
Снощи в късните часове, моята дъщеря ме помоли да направим валентинки и точно преди да откажа, се сетих за един скайп разговор с мой приятел тази седмица. Той просто написа "защо се карам непрекъснато на дъщеря си, като аз трябва само да я обичам". По повод на това изречение не отказах да правя валентики, защото празника е и за момичетата и момчетата на които Любовта предстои. Те трябва да се научат да я очакват и да даряват любов и усмивки. После пък, когато я открият да могат да я запазят за дълго в сърцата си.
Затова снощи сътворихме ето това:
Във всеки плик има послание, което е запечатано със сърце.

Честит празник на всички влюбени и на тези, които очакват любовта.!

Коментари

Популярни публикации