Понеже е толкова абсурдно, си го прочетете/чуйте сами!

Днес е петък и отново ни заливат с телефонни разговори и СРСта. Понеже е толкова абсурдно, го публикувам без никакви коментари - вече онемявам трайно. Затова му слагам таг "смях"...и линкове към статиите във вестник "Дневник".


"Галерия" с нова порция записи: Премиерът наредил да не закачат шефа на "Леденика" (обновена и аудио)

Близкият до бившия служител на Държавната агенция "Национална сигурност" (ДАНС) Алексей Петров вестник "Галерия" разпространи днес нова порция аудиозаписи, в които този път е замесено и името на премиера Бойко Борисов.
На извънредна пресконференция беше огласен запис, за който се твърди, че е между министър-председателя и шефа на митниците Ваньо Танов.
"Поех ангажимент да не го закачам Мишо Бирата...", е репликата на Бойко Борисов в записа, огласен от "Галерия". От "Галерия" уточняват, че става дума за собственика на "Леденика" Михаил Михов.
Разговорът вероятно е от март месец миналата година, когато във фабриката тече планирана данъчна проверка. На 19 февруари директорът на Агенция "Митници" Ваньо Танов отне лиценза на пивоварната да произвежда и складира акцизни стоки с аргумента, че при извършена от мобилна митническа група внезапна проверка са установени нарушения в дейността на фабриката и липса на документи.
След това фабриката продължи дейността си, без нов лиценз, а само като възстанови действието на стария.
Цялата статия в във вестник "Дневник" от 14 януари 2010 г.



Още една статия "Който микрофон вади - от микрофон умира", която е свързана с телефонните разговори и не мога да се сдържа, да не ви я покажа и на Вас, ако сте пропуснали да я прочетете в Дневник.  Стихотворението на Радой Ралин от 1965 г.  е особено актуално и на място поставено.

Цялата статия

Коментари

Популярни публикации