Да си купим чанта за 3 лева

Поздрави на целия миналогодишен отбор по засаждане на дръвчета. Ако ентусиазма не вие напуснал, предложението за засаждане остава и за тази година. В момента разговарям с общината и най-късно след 10 дни ще зная къде и какъв вид растения можем да засадим отново с нашите семейства и приятели.
Поводът да Ви пиша сега от този блог е, че искам да ви разкажа вчерашна история. Знаете, че от години купувам цветя от един и същи магазин - "Красива" на пазара в Мусагеница. Собственичките Краси и Ива са ми приятелки и правят най-красивите букети в цяла София. Вчера в техния магазин видях дамски чанти с етикети 3 лева. След като поговорихме разбрах, че това са дарения на фондация "Воден път" за деца с физически, ментални и сетивни нарушения.
За самата фондация зная от Краси, защото нейното момченце е с церебрална парализа и съм наясно какво коства на цялото им семейство ежедневната рехабилитация и грижи. Няма да Ви занимавам с подробности, а искам да Ви призова да си купите от тези чанти по 3 лева. Ако нямате път през магазинчето, пишете ми, аз ще ги взема от Ваше име, а чантите ще бъде повод да се видим.
Зная, че Ви е писнало от смс-и, дарения и т.н., но Ви уверявам, че тези три лева ща отидат на място, където ще бъдат полезни - закупуване на протези, организиране на специализиран лагер във Велинград и др. подобни. Има налични 10 000 чанти по 3 лева са си чисти 30 000 лева.
Това е кратката версия и мисля, че повече не е нужно да Ви обяснявам. Вижте моите чанти как изглеждат тук
Поздрави
Петя

Коментари

Популярни публикации